viernes, 30 de octubre de 2009

Sobre los pavos y los días

"Ara vull també expressar altres mostres de gratitud. Als treballadors i treballadores d’aquesta organització per la seva professionalitat, rigor i entusiasme, així com també un record pels regidors i regidores de l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, i de forma molt especial del meu alcalde i amic Bartomeu Muñoz. Va ser ell qui, com ara també, el 1987 em va proposar incorporar-me a la llista municipal del PSC i des de llavors i fins ara ha estat l’amic i el referent."

Discurs de presa de possessió d’Antoni Fogué Moya
22 d’abril de 2008. President de la Diputació de Barcelona. Aquí


"La Diputació de Barcelona té una llarga història de quasi dos segles, complexa i fascinant sense la qual no es podria entendre la Catalunya contemporània. Som una administració local d’enorme prestigi a Catalunya, a la resta d’Espanya i a Europa. Som una referència de govern local de nivell intermedi. Hem estat capaços, al llarg dels últims anys, de modernitzar la nostra organització i d’adequar-nos a les noves necessitats d’una societat canviant, d’introduir les noves tecnologies al servei dels ajuntaments. En definitiva, de donar respostes als reptes dels ajuntaments i dels ciutadans."

Discurs de presa de possessió d’Antoni Fogué Moya
22 d’abril de 2008. President de la Diputació de Barcelona. Aquí

"Societat canviant" dice el pavo, cuando hoy a diferencia de hace 30 años, trabajan los dos miembros de la pareja, porque con un sueldo no se vive, y existe la dificultad de que hacer con los hijos en verano, son incapaces de recortar el período estival de vacaciones escolares, con lo que ahorrarían a las familias, y mostrarían el camino a la juventud (algún progre, diría que la escuela no es un sitio de acogida) pero en Alemania tienen menos vacaciones, si hay que adaptar las escuelas, pues se adaptan (Climatizan) . Ese el el ponerse delante de la "societat Canviant".



2 comentarios:

Què t'anava a dir dijo...

Esta be aixo de la societat canviant

Irene Adler dijo...

Y luego andan mareando la perdiz con lo de conciliar la vida laboral y la familiar....